TOTE-M Werkweek

Een week uit het leven van een TOTE-M consultant

Je start de maandagochtend met een kop koffie in ons prachtige kantoor aan de Amstel in Uithoorn. Nadat het weekend is besproken staat de weekstart op de agenda en neem je de lopende klanten en new business met collega’s door. Omdat jouw collega deze week een samenwerking gaat opstarten met een nieuwe klant vraagt hij jou om woensdag een college ‘Customer Journey Mapping’ van hem over te nemen. De middag heb je gereserveerd om de workshop over Merk-waardig gedrag uit te werken die je afgelopen vrijdag hebt verzorgd.

Dinsdagochtend brainstorm je met een potentiële klant over een geschikte projectaanpak om de organisatie klantgerichter te maken. Samen met TOTE-M partner Kees Kerkvliet faciliteer je de workshop om te komen tot de bouwstenen van een klantgerichte cultuur en de voorwaarden om deze transformatie succesvol te laten verlopen.
Daarna ga je door naar een andere klant om de voor die avond geplande klantarena met klanten en medewerkers voor te bereiden en tot in perfectie te begeleiden. Moe maar voldaan rijd je vervolgens huiswaarts.

Op woensdag start je met het geven van het college ‘Customer Journey Mapping’ voor Beeckestijn Business School. Een leergierige groep ‘studenten’ waarvoor je een inhoudelijk en energiek college verzorgt. Woensdagmiddag zit je lekker op kantoor, om met een muziekje op de achtergrond, de resultaten en inzichten van de klantarena uit te werken.
Donderdag heb je een interactieve dag: een workshop met de klant waarin je de inzichten uit de klantinterviews presenteert en met de groep de Customer Journey in kaart brengt en verbeterthema’s uitwerkt.

Vrijdag is dit keer een kantoordag. Tijd om de resultaten van de workshop van gisteren te verwerken en met je collega te sparren over de beste invulling van de vervolgstappen.
De middag heb je gereserveerd om met elkaar de dienstverlening van TOTE-M verder aan te scherpen. We brainstormen over een nieuw concept dat we willen uitrollen in onze klantprojecten.
En dan deze mooie week afsluiten met een borrel aan de TOTE-M bar! Lekker weekend!

Is dit jouw ideale werkweek?

Dan willen we graag met je in gesprek!
Stuur je CV en je motivatie naar Kees@tote-m.com of bel voor meer informatie met Kees Kerkvliet: 06-53516587.

Comments are closed.