Zullen we #Kennisdelen op het gebied van Customer Experience?

TOTE-M werkt sinds 2009 samen met Beeckestijn Business School. Wij delen graag onze kennis met professionals die dit in de praktijk direct kunnen toepassen in de eigen organisatie. Voor de Postdoctorale leergang Customer Experience & Multichannel Management, Post-HBO leergang Customer Experience & Journey Management en Customer Journet Mapping verzorgen wij het kerndocentschap. Hiernaast worden vele andere gastcollege’s en clinics verzorgd. Interesse om je carrière en professionaliteit een boost te geven? Schrijf je dan in voor een van de onderstaande kennis-boosters.

 

Customer Journey Mapping (Training)

Ga aan de slag met je eigen customer journey map

Customer Experience is hot. Maar hoe creëer je nu een effectieve en memorabele klantbeleving? Een veel gehoorde vraag waar het antwoord niet altijd even eenduidig op te geven is. Waar zit de klant eigenlijk op te wachten? Hoe creëer je onderscheidend vermogen? Hoe zorg je ervoor dat klanten langer blijven, meer kopen en je positief aanbevelen?

Customer Journey Mapping is een onmisbaar instrument om op eenduidige wijze antwoord te vinden op bovengenoemde vragen. In de training Customer Journey Mapping ga je zelf actief aan de slag met het maken van een Customer Journey Map. Je leert hoe je alle relevante touchpoints in kaart brengt, de beleving van de klant meet en deze optimaliseert.

Wil je meer informatie over de training, startdata of investering? Kijk dan op https://www.beeckestijn.org/opleidingen/customer-journey-mapping.

 

Customer Experience & Journey Management (post-HBO opleiding)

Zet de klant centraal in jouw organisatie

Er is steeds minder fysiek contact met klanten en het klantcontact verspreid zich over steeds meer verschillende kanalen. Voordat iemand klant bij je wordt heeft deze wellicht al op meerdere momenten en manieren contact met je gehad. Misschien wel zonder dat je dit zelf weet. Is iemand al klant, dan wilt je zo optimaal mogelijk contact behouden. De kennis en informatiebehoefte van je prospect en klant ontwikkelt zich tijdens de ‘klantreis’.

De essentie van customer journey management is de klantreizen zó op te zetten en continu te verbeteren dat deze leidt tot een betere klantbeleving. Met als uiteindelijk doel lagere kosten, loyalere klanten en/of meer ambassadeurs.

Wil je meer informatie over de opleiding, startdata of investering? Kijk dan op https://www.beeckestijn.org/opleidingen/customer-experience-en-journey-management .

 

Customer Experience & Multichannel Management (postdoctorale opleiding)

Klantbeleving als uitgangspunt voor jouw strategie

De klant wil beleving. Het gaat erom je merkbelofte waar te maken en klantwensen daarin mee te nemen. Goede producten en diensten zijn een commodity. Daarmee onderscheidt je jezelf niet meer als bedrijf. Om aanbevelers te creëren moet je in kunnen spelen op de emotionele beleving: ‘share of mind’ leidt tot ‘share of wallet’. Emotionele betrokkenheid en authentieke interactie zijn het strijdtoneel geworden, in toenemende mate via social media.

De rode draad van de postdoctorale opleiding Customer Experience & Multichannel Management is het leveren van een intentionele, gedifferentieerde en waardevolle beleving. Altijd en overal. Omdat over alle kanalen een consistente beleving geboden moet worden, wordt speciale aandacht besteed aan multichannelstrategie en -management, e-commerce, mobile internet, marketing en social media.

Wil je meer informatie over de opleiding, startdata of investering? Kijk dan op https://www.beeckestijn.org/opleidingen/customer-experience-multichannel-management .