Vacature senior consultant TOTE-M (+5 jaar werkervaring)

Help jij onze klanten met de transformatie naar een klantgerichte organisatie?

 

TOTE-M helpt haar opdrachtgevers in de transformatie naar een klantgerichte organisatie. Met onze rijke ervaring behalen we klinkende resultaten voor onze opdrachtgevers; loyale klanten! Klanten die langer blijven, meer besteden en zo enthousiast zijn dat ze onze opdrachtgevers positief aanbevelen.

Wij begeleiden onze klanten in het gehele traject; van de eerste analyse tot het trainen van alle medewerkers. Vanwege uitbreiding van ons mooie klantenportfolio zijn we op zoek naar versterking. Iets voor jou? 

 

Hoe ziet jouw werkdag eruit? 

Je start de maandagochtend met een kop koffie in ons prachtige kantoor aan de Amstel in Uithoorn. Nadat het weekend is besproken staat de weekstart op de agenda en neem je de lopende klanten en new business met collega’s door. Omdat jouw collega Jan deze week een samenwerking gaat opstarten met een nieuwe klant vraagt hij jou om woensdag een college ‘Customer Journey Mapping’ van hem over te nemen. De middag heb je gereserveerd om de workshop over Merk-waardig gedrag uit te werken die je afgelopen vrijdag hebt verzorgd. 

Dinsdag ben je de hele dag onderweg. In de ochtend ga je op bezoek bij een potentiële klant die graag de omslag wil maken van product-/procesdenken naar een klantgerichte cultuur. Direct vanuit deze afspraak ga je door naar een andere klant om de voor die avond geplande klantarena met klanten en medewerkers voor te bereiden en tot in perfectie te begeleiden. Moe maar voldaan rijd je vervolgens huiswaarts. 

Op woensdag start je bij Beeckestijn Business School om daar het college ‘Customer Journey Mapping’ over te nemen van Jan. Een leergierige groep ‘studenten’ waarvoor je een inhoudelijk en energiek college verzorgt. Woensdagmiddag zit je lekker op kantoor, om met een muziekje op de achtergrond, de resultaten en inzichten van de klantarena uit te werken. 

Donderdag is een leuke en spannende dag; de kick-off met de voltallige directie bij jouw nieuwe ‘droomklant’ die je zelf hebt binnengehaald. Samen met TOTE-M partner Kees Kerkvliet faciliteer je de workshop om te komen tot de bouwstenen van een klantgerichte cultuur en de voorwaarden om deze transformatie succesvol te laten verlopen.  

Vrijdag is wederom een kantoordag. Dit om de resultaten van de kick-off van gisteren te verwerken. De middag heb je gereserveerd om een nieuw concept dat je hebt bedacht verder uit te werken. Je reserveert voor volgende week een uurtje in de agenda’s van jouw collega’s om het nieuwe concept te delen en verrijken. En dan deze mooie week afsluiten met een borrel aan de TOTE-M bar! Lekker weekend!  

“Is dit jouw ideale werkweek? Dan willen we graag met je in gesprek!” 

 

Wat neem je mee?

 • Passie om Nederland elke dag klantgerichter te maken; 
 • Een afgeronde WO-opleiding;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • +5 jaar relevante werkervaring in consultancy, implementatie- of verandertrajecten is een pré;
 • Kennis & ervaring op het gebied van Service Design en Digital is een pré;
 • Ervaring in de rol van projectmanager;
 • Een resultaatgerichte en gedreven mindset;
 • Analytisch en sterk conceptueel vermogen;
 • Organisatiesensitiviteit en uitmuntende communicatievaardigheden;
 • Initiatiefrijk en ondernemend ingesteld.

 

Wat bieden we?

 • Werken voor prachtige klanten;
 • TOTE-M is grondlegger van het Customer Journey denken in Nederland met brede kennis en ervaring waar je op kunt terugvallen; 
 • Prima arbeidsvoorwaarden gecombineerd met veel vrijheid en verantwoordelijkheid;
 • Volop ruimte om te ondernemen, nieuwe ideeën en concepten in de praktijk te brengen;
 • Omdat de boog niet altijd gespannen kan zijn, schuiven wij regelmatig aan de TOTE-M bar voor een goede borrel en gezelligheid met elkaar.

Solliciteren

Bouw jij mee aan het verder vergroten van onze impact op organisaties met een klantgerichte cultuur en kun je niet wachten om je 4 tot 5 dagen per week in te zetten voor onze prachtige klanten?! 

Reageer dan snel met jouw CV en motivatie naar: Annelies. Voor aanvullende vragen kun je bellen met Kees Kerkvliet: 06-53 51 65 87.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld