TOTE-M partner van Werkwaardig

Op 7 mei jl. tekende Kees Kerkvliet (managing director van TOTE-M) samen met Jan Nelissen (senior consultant bij TOTE-M) in Uithoorn de samenwerkingsovereenkomst met Werkwaardig. Deze samenwerking is ontstaan vanuit de projecten die TOTE-M voor Werkse! uitvoert in het kader van het realiseren van een optimale klantbeleving voor werkgevers en kandidaten. Werkse! begeleidt Delftenaren met een afstand tot de arbeidsmarkt naar passend werk en is founding father van de stichting Werkwaardig.

Kees Kerkvliet: ‘Dankzij de samenwerking met Werkse! realiseerden wij ons opnieuw dat het hebben van een baan niet voor iedereen vanzelfsprekend is. Maar wel het verschil kan maken. Daarom steunen wij Werkwaardig. Een waardevol platform in de regio Delft voor én met ondernemers om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans te geven. Wij kijken uit naar een mooie en vruchtbare samenwerking’.

Werkwaardig, Volwaardig werk voor iedereen
Werkwaardig is hét MVO platform in Delft, Rijswijk e.o.. Het netwerk zet zich in voor mensen die extra steun nodig hebben om hun plek op de arbeidsmarkt te vinden. Werkwaardig creëert verbindingen tussen de aangesloten partners onderling én partners met werkzoekenden. Belangrijke elementen hierbij zijn kennis delen, zakendoen en veel plezier.

Meer weten over ons werk voor Werkse!? Neem dan contact met ons op.