Waardevol Customer Talk Live in Leusden

Op 1 december jl. sprak Kees Kerkvliet (Managing Director van TOTE-M) tijdens het seminar CustomerTalk Live op Landgoed Leusderend in Leusden.

Elke professional in marketing en communicatie heeft wel gehoord van of werkt al met een Customer Journey. Door op het juiste touchpoint de juiste content op het juiste moment met de optimale call-to-action in te zetten, wordt het succes van deze Customer Journey groter. Wanneer de strategie rondom de Customer Journey optimaal wordt ingezet is het logisch dat er “happy customers” ontstaan. Vanuit de vernieuwde visie op omgaan met klanten is het noodzakelijk om te zorgen voor een “shared value” tussen de klant en de onderneming. Tijdens deze CustomerTalk Live seminar kregen de deelnemers de handvatten mee die zij nodig hebben om zelf hun Customer Journey te gaan samenstellen.

Veel klanten, zoals BMW, MINI, Shell Verkoopmaatschappij, Brunel, Yarden etc. worden door Kees Kerkvliet en zijn team begeleid in het maken van keuzes die uiteindelijk tot een memorabele en onderscheidende klantbeleving zullen leiden. Op basis van de aanpak, die hij met succes heeft ontwikkeld heeft hij veel ervaring om een Customer Journey te ontwikkelen. Met veel voorbeelden en cases liet Kees de praktijk zien vanaf het ontwikkelen van een Customer Journey tot en met het implementeren van een Customer Journey.