(Nederlands) Big Green Egg Europe

Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

De uitdaging

Big Green Egg is de Rolls Royce onder de barbecues, of beter gezegd onder de buitenkooktoestellen. Big Green Egg werkt vanuit de Europese importeur, die in Nederland is gevestigd, met agentschappen per land in Europa. De agenten verkopen de producten via een dealernetwerk aan de consument. Het dealernetwerk bestaat uit o.a. tuincentra, kookspeciaalzaken en de horeca groothandel, maar ook via e-commerce partijen als Bol.com en Coolblue.

Maar hoe inspireer je het dealernetwerk  om dit premium product op de juiste wijze bij de consument en gebruiker  onder de aandacht te brengen . Wat Big Green Egg zo speciaal, wat rechtvaardigt de premium prijs die voor dit product, de talloze accessoires en extra’s wordt gevraagd?! Kortom hoe neem je je dealers mee in de filosofie, de unieke propositie van dit bijzonder merk? 

 

 

 

 

De oplossing

Geïnspireerd door het werk dat TOTE-M voor andere premium klanten doet zoals bijvoorbeeld BMW en MINI en het feit dat de medewerkers van TOTE-M vaak als gastspreker worden uitgenodigd, heeft Big Green Egg TOTE-M gevraagd om inspiratiesessies te verzorgen over klantbeleving op de Big Green Egg dealerdagen in Nederland en  in België. 

Het resultaat

Tijdens deze dagen werden de dealers geïnspireerd door de veelzijdigheid van het product door presentaties van vooraanstaande chef-koks en demonstratie-workshops. Daarnaast werden zij meegenomen in de filosofie van klantbeleving en de rol van het merk. Aan de hand van inspirerende voorbeelden en cases heeft Kees Kerkvliet, algemeen directeur van TOTE-M het publiek meegenomen en uitgedaagd verder te kijken dan het verstrekken van een goed advies over producteigenschappen en kooktechnieken. 

 

Wil je meer weten over wat wij voor Big Green Egg gedaan hebben, neem dan contact met ons op.

Comments are closed.