(Nederlands) Summerschool TOTE-M

Summerschool Customer Experience

Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

De zomer is de ideale periode om actief aan de slag te gaan en jouw kennis en vaardigheden snel en efficiënt te ontwikkelen. In samenwerking met Beeckestijn geeft TOTE-M de training Customer Journey Mapping en is onderdeel van de masterclass Masterclass Customer Experience Management bij de Beeckestijn Summerschool.

Training Customer Journey Mapping

Customer Experience is hot. Maar hoe creëer je nu een effectieve en memorabele klantbeleving? Een veel gehoorde vraag waar het antwoord niet altijd even eenduidig op te geven is. Waar zit de klant eigenlijk op te wachten? Hoe creëer je onderscheidend vermogen? Hoe zorg je ervoor dat klanten langer blijven, meer kopen en je positief aanbevelen? Customer Journey Mapping is een onmisbaar instrument om op eenduidige wijze antwoord te vinden op bovengenoemde vragen. In de training Customer Journey Mapping ga je zelf actief aan de slag met het maken van een Customer Journey Map. Je leert hoe je alle relevante touchpoints in kaart brengt, de beleving van de klant meet en deze optimaliseert.

Deze training is bedoeld voor iedereen die zich bezig houdt (of bezig wil gaan houden) met customer experience.

Welke onderwerpen komen aan bod?

 • Trends en ontwikkelingen in customer experience management
 • Veranderend consumentgedrag
 • Nut en noodzaak van customer experience management
 • Customer journey en touchpoints
 • 11 stappen van Customer Journey Mapping
 • Het creëren van een effectieve klantbeleving
 • Meten en optimaliseren van klantbeleving
 • Zelf aan de slag met de ontwikkeling van een Customer Journey Map
 • Handvatten en oefening om customer journeys toe te passen in je eigen organisatie

Wil je meer weten? Klik dan hier voor meer informatie voor de startdata, kosten, onderwerpen en docenten.

Meer info

 

Masterclass Customer Experience Management

Klanten worden steeds minder trouw aan een merk en de concurrentie verandert continu. Het in kaart brengen van klantbeleving is een lastige opgave. Het gaat niet alleen om wat een klant ervaart, maar ook om wat hij denkt en voelt. In deze Masterclass breng je de optimale customer journey in kaart en kun je analyseren waar de verbetermogelijkheden liggen voor een betere klantbeleving.

Deze Masterclass is bestemd voor iedereen die betrokken is bij de planning en/of de uitvoer van service-, sales-, marketing- en communicatie activiteiten binnen organisaties.

Welke onderwerpen komen aan bod?

 • Customer experience trends en strategie
 • Persona ontwikkeling
 • Mapping van touchpoints en customer journeys
 • Onderzoeken en meten van klantbeleving
 • De rol van het merk in customer experience en touchpoint design

Wil je meer weten? Klik dan hier voor meer informatie voor de startdata, kosten, onderwerpen en docenten.

Meer info

 

Customer Experience na de zomer

Wil jij meer kennis opdoen over Customer Experience na de zomer? Dat kan natuurlijk ook. In samenwerking met Beeckesteijn bieden we verschillende opleidingen aan op het gebied van Customer Experience. Neem hiervoor een kijkje op www.beeckestijn.org.

Beschik je al over de kennis en wil je na de zomer aan de slag met Customer Experience binnen jouw bedrijf? Van de Customer Journey op papier naar concrete acties voor een klantgerichte cultuur én een memorabele klantbeleving? We denken graag met je mee. Neem contact met ons op via 020-4207780 of stuur ons een mail. Tot snel!