(Nederlands) Training Customer Journey Mapping

01-04-2021

Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Customer Journeys zijn hot! Denk jij er ook over na om een Customer Journey te gaan uitvoeren voor jouw organisatie laat je dan inspireren en bekwamen middels het bijwonen van de training Customer Journey Mapping training bij Beeckestijn.

Customer Journey Mapping is een praktijk- en resultaatgerichte techniek voor het verbeteren van de klantbeleving over alle kanalen (internet, telefoon, email, winkels etc.) heen. Door bijna letterlijk in de schoenen van de klant te gaan staan en dus vanuit zijn/haar perspectief ‘de reis’ zelf te doorlopen, worden heldere inzichten verkregen om de interactie met de klant te optimaliseren. Niet alleen bestaande klantprocessen, maar ook innovaties kunnen op deze wijze vormgegeven worden. Je leert op basis van de inzichten  te kiezen voor die zaken die van belang zijn voor de klant én voor het merk. Kortom Customer Journey Mapping is een waardevolle techniek voor iedereen, die zijn klant als vertrekpunt wil nemen.

TOTE-M heeft door de jaren veel ervaring opgedaan met Customer Journey Mapping. Graag delen wij deze inzichten met je tijdens de Customer Journey Mapping-workshop. Hiernaast ga je zelf concreet aan de slag om een Customer Journey uit te werken aan de hand van hiervoor ontwikkelde templates en Persona’s.

Wat leer je tijdens de training:

  • De laatste ontwikkelingen op het gebied van verkrijg- en kanaalpreferenties van consumenten
  • De on- en offline touchpoints van jouw klanten en (klant)processen binnen jouw organisatie in kaart te brengen
  • De klantbeleving op de verschillende touchpoints inzichtelijk te maken
  • De ideale customer journey te schetsen en de klantbeleving te optimaliseren
  • Hoe je toegevoegde waarde kunt bieden op de relevante en geschikte momenten
  • Beter inspelen op de wensen en behoeften van de klant

Wil je meer informatie of je inschrijven voor een workshop? Kijk dan op www.beeckestijn.nl voor meer informatie.