(Nederlands) Where Marketing Meets Service

17-06-2019

Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Alles in marketing begint en eindigt bij de klant. De customer experience vormt het hart van de marketingstrategie en bepaalt het succes en imago van elk merk en bedrijf. Meer dan ooit draait marketing om persoonlijk contact: selfservice, omnichannel en individueel advies.

 

Where Marketing Meets Service: 17 & 18 juni 2019

Op dit 2-daagse event werden er inzichten en trends gedeeld daar waar marketing en service elkaar raken. Een inspirerende reis langs alle touchpoints van de customer journey op basis van succesvolle cases, best practices en persoonlijke klantverhalen. Er waren meer dan 100 sessies in 10 theaters.

Ook TOTE-M was aanwezig. Samen met BWM hebben wij inzichten gedeeld over hoe je van klanten fans kan maken.

 

Hoe BMW en MINI van klanten Fans maakt?!

Als premium merk investeert BMW al vele jaren in het optimaliseren van de klantbeleving. Ondanks de hoge scores in klanttevredenheid en NPS werkt BMW Group Nederland samen met haar dealers er elke dag hard aan om voor iedere klant het verschil te maken. Dat zit ‘m niet alleen in premium producten en uitstekende faciliteiten, maar vooral in houding en gedrag van management en medewerkers. Hoe kunnen de hoge verwachtingen van BMW en MINI klanten worden overtroffen, om van tevreden klanten Fans te maken….

 

bron: Beeckestijn

Over de sprekers

Willem Willemse – Manager Customer Experience BMW Group Nederland. Sinds 2003 in verschillende functies werkzaam bij BMW Group Nederland. Een klantenman in hart en nieren met een passie voor automotive. Hij was o.a. verantwoordelijk voor de implementatie van de Future Retail strategie, waarmee BMW zich voorbereidt op de toekomstige veranderingen in mobiliteit. Daarnaast staat Willem aan de basis van vele innovaties op het gebied van het optimaliseren van de klantbeleving.

 

Kees Kerkvliet – Managing Director TOTE-M. Kees richt zich met TOTE-M dagelijks op het optimaliseren van klantinteracties en klantbeleving. Gedreven door de missie van het creëren, faciliteren en borgen van Waardevolle Ontmoetingen, gaat hij iedere dag weer met passie aan de slag om zijn klanten op Persoonlijke, Memorabele en Duurzame manier van dienst te zijn. Kees is verbonden aan Beeckestijn Business School, o.a. als kerndocent van de postdoctorale opleiding Customer Experience & Multichannel Management.

 

Wil je meer weten over hoe je van klanten fans maakt?
Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee over hoe je van klanten ambassadeurs maakt.