(Nederlands) So you have got a Customer Journey? That don’t impress me much!

20-04-2017

Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Customer Journeys zijn hot! Elk zichzelf respecterend bedrijf is dan ook bezig om de Customer Journey in kaart te brengen. Bij veel bedrijven pronken de Journey Maps dan ook als (stille) getuigen hiervan aan de muur. Maar met het op papier zetten van de Customer Journey is er nog geen enkele, voor de klant merkbare verbetering in de klantbeleving gerealiseerd.

Veel bedrijven worstelen dan ook met het probleem om de Customer Journey van de muur af te krijgen en betekenis te geven bij management en medewerkers. Hoe vertaal je Journey inzichten naar de vloer en zet je de organisatie ‘aan’ op de klant zodat deze hiervan een verbeterde beleving gaat waarnemen?

Aan de hand van diverse werkvormen en praktijkvoorbeelden word je in deze workshop geïnspireerd over hoe je de Customer Journey effectief van papier krijgt!

 

Door wie?

Kees Kerkvliet is Managing Director/eigenaar van TOTE-M en richt zich dagelijks op het optimaliseren van klantinteracties en klantbeleving. Gedreven door de missie: het creëren, faciliteren en borgen van waardevolle ontmoetingen, wil Kees zijn klanten optimaal van dienst zijn. Kees is bij Beeckestijn Business School kerndocent van de opleiding Customer Experience & Multichannel Management.

 

Aanmelden 

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk omdat het event al heeft plaatsgevonden.

De Multichannel Conference is hét (gratis) kennisevent voor professionals in e-commerce, marketing en klantcontact die volledig geïnformeerd willen worden over trends en ontwikkelingen in hun vakgebied.  Naast inspirerende lezingen en rondetafelgesprekken biedt het event je advies op maat; doe mee aan workshops en voer 1-op-1-gesprekken met experts.