(Nederlands) Klantloze Customer Journeys zijn Kansloze Journeys – Multichannel Conference 2018

18-04-2018

Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Iedere zichzelf respecterende organisatie zegt de klant centraal te stellen en heeft dit vastgelegd in allerlei plannen, maps en uitingen. Veel van deze Customer Experience plannen en mooie Customer Journey maps zijn echter tot stand gekomen zonder dat hierbij een klant betrokken is.

 

Multichannel Conference 2018

Hoe goed ken jij jouw klant nu eigenlijk? De belangrijkste uitdaging anno 2018 ligt in hoe je een persoonlijke relatie met jouw klant opbouwt én behoudt. Voelt hij zich langere tijd vertrouwd met jouw bedrijf, dan kan hij als ‘ambassadeur’ heel waardevol zijn.
Multichannel Conference 2018 stond op 18 en 19 april in het teken van een volledig gepersonaliseerde, consistente customer journey over alle kanalen. Het event biedt jou, als professional in e-commerce, marketing en klantcontact, de mogelijkheid om ruim 120 kennissessies in 10 theaters bij te wonen. Doe inspiratie op van gerenommeerde sprekers en krijg advies op maat tijdens workshops en 1-op-1-gesprekken met experts.

 

TOTE-M deelt inzichten en kennis

Het is niet verrassend dat de Klantloze Journey dan ook niet echt tot leven komt omdat het niet geladen is met de emotie, hartslag en ziel van de klant. Projectgroepen komen vaak nog wel tot mooie verbeterideeën. Helaas mist de echte spanningsboog om keuzes te maken en de gekozen ideeën om te zetten naar concrete, voor de klant merkbare verbeteringen.

Hoe zorg je dat medewerkers geïnspireerd raken om het morgen voor de klant beter te doen? Hoe krijg je de Customer Journey van papier af? Kees Kerkvliet van TOTE-M vertelde aan de deelnemers wat de 10 werkvormen zijn die je direct kunt inzetten om niet alleen tot klantinzichten te komen maar ook daadwerkelijk verbeteringen realiseert samen met klanten? Zo kun jij morgen aan de slag met kansrijke Customer Journeys!

 

Win een klantarena

Deelnemers die aanwezig waren bij de presentatie van TOTE-M maakte kans op een Klantarena. Door middel van een post op Linkedin of Twitter maakte de deelnemers maakte kans op een klantarena. Wil jij weten wie er gewonnen heeft? Bekijk het dan in het filmpje.