Kees Kerkvliet op Mixed Emotions Live

29-09-2022

Mixed Emotions Live is hét inspiratiefestival voor marcom-professionals met trends, réclame, kunst, muziek, food, marketing, interactie en duurzaamheid. Ook dit jaar zal Mixed Emotions Live weer plaatsvinden bij Podium Gigant in Apeldoorn.

Mixed Emotions Live is als een speeltuin voor vakidioten. De grootste van Nederland nog wel. Zes jaar geleden ontstaan vanuit het idee dat bestaande marcom-evenementen nooit echt spannend zijn en zich vaak in de Randstad afspelen. Daarom is Mixed Emotions Live een écht festival. Geen gortdroge PowerPointpresentaties, maar korte, krachtige inspiratiesessies van sprekers en artiesten. En eenmaal op zo’n festival, moet je keuzes maken. Want je kunt niet álles zien. Wil je meer weten over hoe je keuzes moet maken binnen je organisatie om die Customer Journeys nou eens écht van het papier af te krijgen? Kom dan zeker naar de workshop van Kees Kerkvliet!

Er is namelijk meer nodig dan alleen fancy functietitels als customer journey experts, CX designers en klantspecialisten om een organisatie écht klantgerichter te maken.

Kees Kerkvliet zal met jou samen ingaan op vragen als: 

  • Hoe maak je een medewerker trots en betrokken door hem/haar ‘aan te zetten’ op de klant? 
  • Hoe kunnen de medewerkers het verschil maken voor de klant? 
  • Hoe krijg je die CX-plannen en customer journeys van papier af en in de hoofden en harten van de medewerker? 

Resultaat: een voor de klant merkbaar verbeterde klantbeleving waarin hij/zij zich gekend en erkend voelt, relevante interacties heeft en graag terugkomt.

Meer informatie en tickets