(Nederlands) @Mixed Emotions Live in Apeldoorn

Kees-Kerkvliet-ME-Live

07-11-2019

Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Op 7 november 2019 was TOTE-M aanwezig bij Mixed Emotions Live. Mixed Emotions Live is een inspiratiefestival voor marcom-professionals met trends, reclame, kunst, muziek, food, marketing, interactie en duurzaamheid. Het idee voor Mixed Emotions Live is ontstaan vanuit de gedachte dat bestaande evenementen nooit echt spannend zijn en zich vrijwel altijd in de Randstad afspelen. De afgelopen drie edities is er bewust gekozen voor Gigant Podium & Filmtheater in Apeldoorn om juist de marcom-professionals uit het oosten en het midden van het land aan te spreken.

Mixed Emotions Live is een echt festival. Bezoekers krijgen geen lange PowerPoint-presentaties voorgeschoteld, maar korte, krachtige inspiratiesessies. Vanwege deze opzet zullen bezoekers keuzes moeten maken naar welke sessies ze wel en naar welke sessies ze niet gaan. Naast diverse sprekers uit het brede vakgebied van marketing en communicatie is er een uitgebreide programmering met food, muziek, kunst, fotografie en meer.

 

Customer Journey Mapping by TOTE-M

TOTE-M was er ook bij! Kees Kerkvliet heeft zijn kennis en ervaring gedeeld op het gebied van Customer Journey Mapping. Een organisatie moet een onderscheidende en memorabele beleving creëren om klanten te verleiden en te behouden. Maar wat maakt een beleving nu onderscheidend en memorabel? Hoe kunnen Customer Journeys helpen bij het optimaliseren van een goede beleving? En hoe stimuleer je werknemers om te denken vanuit de klant én het merk? Daar ging Kees Kerkvliet tijdens Mixed Emotions Live op in door middel van een inspirerende workshop.