CX Clips

In de TOTE-M CX clips gaan wij met klanten en relaties in gesprek over Customer Experience. Wat zijn hun uitdagingen op het gebied van klantbeleving?
Hoe gaan zij hiermee aan de slag? En, niet onbelangrijk, wat levert dit op?

Regina Coeli

Het gerenommeerde Taleninstituut Regina Coeli, ook bekend als de Nonnen van Vught, biedt intensieve taaltrainingen. Om de beleving van haar cursisten nog verder te verbeteren werkt Regina Coeli samen met TOTE-M aan Customer Journey optimalisatie en het verankeren van de positionering in de organisatie. De Corona crisis bracht een extra uitdaging. Harm Jan Bouwknegt, directeur van Regina Coeli vertelt in deze CX Clip hoe zij in korte tijd invulling hebben gegeven aan een succesvol online training programma waarin de unieke merkbeleving van Regina Coeli behouden blijft.

Beeckestijn Business School

In samenwerking met TOTE-M geeft Beeckestijn Business School invulling aan haar Customer Experience opleidingen. In deze clip vertelt directeur Hans Molenaar wat een opleiding bij Beeckestijn tot een memorabele beleving maakt, welke ontwikkelingen de CX opleidingen doormaken en welke kennisbehoefte professionals hebben op het vlak van klantbeleving.

PostNL Extra@Home

Extra@Home is de tak van PostNL die grote en zware pakketten thuisbezorgt voor partijen zoals bijvoorbeeld Leen Bakker. Wie is dan eigenlijk de klant van Extra@Home? De opdrachtgever of de ontvanger van het pakket? Rob Hafkenscheid, General manager, legt uit hoe Extra@Home dit ziet en vertelt hoe zij de klantreis stapsgewijs optimaliseren.

Graydon

Graydon helpt bedrijven groeien met Business Intelligence oplossingen. Door grote hoeveelheden data om te zetten naar economische, financiële en commerciële inzichten stelt Graydon bedrijven in staat betere beslissingen te nemen. Wil je weten waarom Customer Experience ook voor een B2B organisatie zoals Graydon relevant is en wat de samenwerking met TOTE-M concreet heeft opgeleverd? Bekijk de CX-Clip met Sinan Kaygusuz, Sales Manager bij Graydon.

Hogeschool Arnhem Nijmegen

De Hogeschool Arnhem en Nijmegen (HAN) telt meer dan 10000 startende studenten. Hoe kun je hun klantreis vanaf het eerste contactmoment toch persoonlijk maken en relevant zijn? Simone Merks legt uit hoe onderzoek en het in kaart brengen van de Student Journey de HAN geholpen hebben om hier invulling aan te geven. De HAN kan de studenten hierdoor zo goed mogelijk begeleiden bij hun studiekeuze en biedt op de juiste touchpoints een extra persoonlijke beleving.

Renault

Renault staat voor passie en innovatie. Om klanten niet alleen een goed product te bieden maar ze juist ook die passie te laten ervaren is klantbeleving erg belangrijk. Het is een behoorlijke uitdaging om meer dan 150 dealers daar bewust van te maken. Caroline Bertolin, Network Training Manager, vertelt hoe Renault dit in samenwerking met TOTE-M heeft aangepakt.

hollandsnieuwe

In de grillige telecommarkt met veel concurrentie is het een uitdaging om zowel merkonderscheidend te zijn als kostenefficiënt. Door structureel bezig te zijn met CX en de klantbeleving inzichtelijk te maken kan hollandsnieuwe de juiste prioriteiten bepalen. Sarah Baart, manager Customer Care en Customer Experience bij hollandsnieuwe, vertelt welke initiatieven leiden tot een betere klantbeleving en welke graadmeters het resultaat ervan meetbaar maken.

PQR

IT-dienstverlener PQR zet graag een stapje extra voor haar klanten. Meer dan 180 medewerkers creëren rust in de IT-omgevingen van klanten. Om dit goed te doen is Customer Experience een belangrijke pijler. Samen met TOTE-M werkt PQR aan een optimale klantbeleving waarin ook de identiteit en merkwaarden van PQR verankerd zijn. Wil je weten waarom en hoe we dat doen? Bekijk de CX-Clip met Erik Wiechers, CEO van PQR.

Comments are closed.