CX Consulting

Reisleider bij Customer Journeys

Of je ambitie nu het inzichtelijk maken en verbeteren van een Customer Journey is of het opzetten en uitrollen van een breed Customer Experience Programma, TOTE-M is je reisleider. 

Wij nemen je mee in onze methoden en technieken en delen graag onze rijke ervaring. Zo worden valkuilen vermeden en een kwalitatief resultaat geborgd. Omdat wij je ‘geen vis verkopen’ maar je ‘leren vissen’, worden de principes van klantbeleving verankerd en stimuleren we het lerend vermogen van je organisatie.

Keuzes maken!

Customer Experience is hot, maar niet tijdelijk! In toenemende mate beseffen bedrijven dat het structureel werken aan klantbeleving een strategisch voordeel oplevert. Strategie betekent keuzes maken, want focus is winst!

TOTE-M helpt je bij het maken van keuzes. Enerzijds kijken we naar wat de klant belangrijk vindt, anderzijds helpen we je te  bepalen wat belangrijk is voor je merk. Jouw organisatie is immers uniek, met een eigen DNA en persoonlijkheid. Door te luisteren naar wat belangrijk is voor je merk én je klant, helpen wij je heldere keuzes te maken. Door duidelijke keuzes te maken geef je de klant en medewerker iets om voor te kiezen en om van te houden. ‘Houden van’ gaat over het aangaan van een emotionele binding en gaat dus veel verder dan een rationele afweging op basis van functionaliteiten of prijs.

De klant naar binnen halen

Wellicht is het je al opgevallen bij het bekijken van de testimonials, maar een van de werkwijzen waarmee TOTE-M zich onderscheidt is het feit dat wij de Voice (en liefst Face) of the Customer graag letterlijk in huis halen. Het geeft enorm veel inspiratie, energie en momentum om een klant in de ogen te kijken en naar hem te luisteren. Daar kan geen klanttevredenheidsrapport tegenop.

Het is echter een kunst om de emotionele drivers van een klant goed naar voren te halen in bruikbare inzichten en actiegerichte uitkomsten. Interesse in hoe wij dit doen? Neem dan een kijkje bij onze werkwijze op gebied van CX onderzoek.

Implementatie = onze kracht!

Inzichten en inspiratie over hoe het morgen beter kan, zijn een waardevol startpunt maar ook niet meer dan dat! Hoe realiseer je een voor de klant merkbare onderscheidende klantbeleving? Waaraan gaat de klant merken dat hij bij jouw merk aan het juiste adres is, wat ervaart hij dan, hoe geven we de klant nu het gevoel dat wij er voor hem zijn en niet andersom?

De praktische vertaalslag van inzichten naar voor de klant merkbare verbeteringen is altijd onze focus, we zeggen dan ook niet voor niets “de implementatie start bij de kick-off’. TOTE-M’s jarenlange ervaring en pragmatiek zorgen voor concrete, verbeteringen voor de klant van onze klant. Naast snellere, simpelere en adequatere dienstverlening gaat het ook om houding en gedrag medewerkers. Lees in dit kader meer over onze werkwijzen en concepten als ‘Attente Aandacht’, ‘Merk-Waardig Gedrag’ en ‘Always On Stage’. Ook via onderstaande BNR-podcast kun je meer horen over onze werkwijze. Nieuwsgierig wat onze opdrachtgevers hierover zeggen? Bekijk dan de testimonials van onze klanten.

   Bekijk hier cases van onze klanten   Neem contact met ons op   Training Customer Journey Mapping

Comments are closed.