Summer course: customer journey mapping voor corporaties

Customer Journey Mapping Corporaties

08-07-2021

Zoek je inspiratie net voor de zomer? Dan is onze summer course Customer Journey Mapping voor corporaties op 8 juli 2021 wat voor jou!

Vraag je je wel eens af: hoe kunnen we de ‘klantreis’ van huurders verbeteren? Zodat de huurdersbeleving verbetert, maar je vaak ook onnodige kosten voorkomt? Waar zitten bijvoorbeeld de pieken en dalen in de ervaring die huurders met jou hebben bij een reparatieverzoek? Of hoe stel je prioriteiten in alle ideeën die er leven om de huurderstevredenheid van nieuwe huurders te verbeteren? Journey mapping is een fantastisch instrument om vanuit klantperspectief antwoord te geven op deze vragen. Speciaal voor collega’s in de woningcorporatiebranche organiseren wij deze summer course.

Na afloop van deze Summer Course…

• … kun je zelf een Customer Journey in kaart brengen.
• … ken je psychologische aspecten die een rol spelen bij klantbeleving.
• … heb je inspiratie op gedaan met voorbeelden en lessons learned uit de woningcorporatiesector.
• … heb je je netwerk vergroot en andere collega’s uit de sector ontmoet met een passie voor klantbeleving.

Voor wie?

Voor iedereen binnen de woningcorporatiebranche die bezig is of ambitie heeft om de klantbeleving te verbeteren en inspiratie wil opdoen hoe je dit kunt aanpakken. Zien we jou ook? Meld je snel aan, er is ruimte voor een beperkt aantal deelnemers.

Trainers

Tamara Rolman
Met haar passie voor het verbeteren van klantbeleving en 16 jaar ervaring in de woningcorporatiebranche deelt Tamara graag haar ervaringen en lessons learned met jou. Tamara heeft veel ervaring met het verbeteren van diverse klantreizen in de corporatie branche. Denk bijvoorbeeld aan de klantreizen van nieuwe en vertrekkende huurders, een huurder met een reparatieverzoek en een huurder met een klacht. Daarnaast is zij bedreven in het in co-creatie formuleren, implementeren, borgen en meetbaar maken van klantbeloften..

Kees Kerkvliet
Kees is Managing Director en eigenaar van TOTE-M. Hij richt zich al ruim 25 jaar dagelijks op het optimaliseren van klantinteractie en Customer Experience.

Programma

We ontvangen je graag in ons TOTE-M clubhuis (en houden ons hier uiteraard aan de geldende Corona maatregelen).

  • Ontvangst & kennismaking
  • Wat is een goede klantreis en welke psychologische aspecten spelen hierbij een rol?
  • Aan de slag: map een klantreis
  • De rol van je merk
  • Case uit de corporatiepraktijk
  • Borrel aan de TOTE-M bar

Doe je mee?

We bieden je deze dag aan voor € 495,– (Normaal € 785,-). Dit bedrag is exclusief BTW, maar inclusief koffie, thee, lunch en een enerverende trainingsdag op een fantastische locatie aan de Amstel! Neem je een collega mee? Dan mag die collega mee voor € 250,–

Datum: Donderdag 8 juli 2021
Tijd: 9.30 tot 16.30 uur
Locatie: TOTE-M, Marktplein 2 in Uithoorn

Aanmelden?

Stuur een e-mail naar Tamara@TOTE-M.com onder vermelding van: Aanmelding Summer Course 8 juli 2021 en vermeld je NAW gegevens. Tamara of Kees nemen dan contact met jou op. Aanmelden kan tot uiterlijk vrijdag 2 juli. 

Komt 8 juli 2021 jou niet uit, maar heb je wel interesse? Of wil je bespreken wat de incompany mogelijkheden zijn? Neem gerust contact op met Kees via Kees@TOTE-M.com.