MIE ’20 CustomerJourney ProDemos & TOTE-M

05-02-2020

Op 5 en 6 februari was het weer zover. Ook dit jaar twee dagen vol met inspiratie, workshops, masterclasses en keynotesessies. In totaal waren er meer dan 100 lezingen op gebied van marketing, insights & analytics.

TOTE-M was er ook weer bij, dit jaar met ProDemos. Anita de Jong (ProDemos) en Jan Nelissen (TOTE-M) deelden hun inzichten op het gebied van Customer Journeys.

 

ProDemos & TOTE-M

Gedreven vanuit de ambitie om het morgen beter te doen dan vandaag, heeft ProDemos in samenwerking met TOTE-M de Customer Journey in kaart gebracht en verder geoptimaliseerd. ProDemos heeft op deze wijze haar unieke propositie voor docenten en leerlingen enorm weten te verbeteren. Vooral het interactieve karakter van het programma en de wijze waarop politiek en rechtsstaat toegankelijk wordt gemaakt voor haar bezoekers, wordt enorm gewaardeerd.

Op 5 februari namen Anita de Jong van ProDemos en Jan Nelissen van TOTE-M je mee op een inspirerende reis naar de klantbeleving onder jongeren en vertelden ze wat een Customer Journey oplevert.  Samen hebben ze een Customer Journey in kaart gebracht en deelde ze hoe je inzichten omzet in concrete veranderingen en verbeteringen.

 

Over de sprekers

Anita de Jong – waarnemend adjunct-directeur en hoofd van de afdeling Communicatie- geeft in haar presentatie aan hoe de inzichten tot concrete verbeterinitiatieven hebben geleid.

 

 

Jan Nelissen – senior consultant bij TOTE-M- geeft aan hoe de klantreis van leerlingen en docenten in kaart gebracht is en hoe de keuzes tot stand zijn gekomen om de klantbeleving verder te optimaliseren.