MIE ’19 Customer & Student Journey

06-02-2019

Op 6 en 7 februari was het weer zover. Ook dit jaar waren er twee dagen vol met workshops, masterclasses en keynotesessies. Er waren wel 100 lezingen op gebied van marketing, insights & analytics.

TOTE-M was er dit jaar ook weer bij. Kris Konrad en Kees Kerkvliet deelde hun inzichten op het gebied van de Student Journey en de Customer Journey.

 

De Student Journey: Mission HAN-possible

Op 6 februari namen Kees Kerkvliet en Simone Marks (HAN) je mee in de Student Journey van Hogeschool Arnhem en Nijmegen (HAN). Met de praktijkcase van de HAN kreeg de deelnemers een inkijkje in de Student Journey en hoe de klantbeleving onderscheidend en memorabel gemaakt kan worden.

Eén van de gekozen oplossingen is een personal video waarbij de HAN 12.000 aanmelders persoonlijke hulp biedt en startende studenten verwelkomt. Je gaat naar huis met kennis en inspiratie op het gebied van customer journey mapping, onderscheidende klantbeleving en de inzet van dynamische video

 

Hoe Sanoma de Customer Journey inzet voor klantloyaliteit bij Libelle

Op 7 februari namen Kris Konrad en Carmen Vriesema (Sanoma Media Nederland) je mee in de wereld van klantloyaliteit.

Het centraal stellen van de klant is essentieel om op diverse terreinen de juiste keuzes te maken. Sanoma heeft de uitdaging om abonnees steeds weer relevant te bedienen en daarom de Customer Journey Libelle-abonnees als uitgangspunt genomen. Hoe helpt het Customer Journey project bij de verandering binnen Sanoma? Hoe is de klant de inspiratiebron voor nieuwe initiatieven en wat betekent dit voor de medewerkers op de vloer?