Customer Experience in 1 day

19-09-2019

Op 19 september 2019 was het weer tijd voor Customer Experience in 1 day. Tijdens de elfde editie van Customer Experience in 1 Day kwam je alles te weten over de veranderende klantbehoeften, het effectief gebruik van klantgegevens, de nieuwste technologieën en hoe je een echte relatie met jouw klant creëert. Ook TOTE-M was er weer bij. Dit jaar deelde we samen met hollandsnieuwe een praktijkcase over loyalere klanten en enthousiaste collega’s.

 

Wat kon je verwachten van CX in 1 day?

Hoe kun je als professional de klant de juiste ervaring geven en welke tools kunnen daar bij helpen? Bijna alle bedrijven geven aan dat de klant nummer 1 staat, maar hoe kun je deze ‘customer journey’ dan het beste managen? Tijdens het event wordt er uitgebreid ingegaan  op de verschillende soorten CX software die hiervoor nodig zijn, hoe ze geïmplementeerd moeten worden en hoe we met de klant kunnen communiceren. Naast inspirerende keynote sprekers ook veel ruimte voor sessies met heldere CX praktijkvoorbeelden die na afloop ook in het eigen bedrijf toegepast kunnen worden.

Het programma is vooral opgesteld voor marketing managers & medewerkers, customer service & webcare professionals, digital & online marketeers, content producers, communicatieadviseurs, innovation managers, customer journey experts, managers digital transformation, content managers, webredacteurs en andere online professionals.

 

Loyalere klanten en enthousiaste collega’s?

Sarah Baart (Manager Customer Care & Customer Experience – hollandsnieuwe) en Kris Konrad (Senior consultant – TOTE-M) namen je mee in een inspirerende praktijkcase over hoe hollandsnieuwe een onderscheidende en memorabele customer journey realiseert met loyalere klanten en gemotiveerde medewerkers tot gevolg.

Vodafone-dochter hollandsnieuwe is actief in een zeer competitieve en dynamische markt. Het centraal stellen van de klant is essentieel om op diverse terreinen de juiste keuzes te maken. Ondanks de toppositie in NPS-benchmarks heeft hollandsnieuwe de uitdaging om klanten steeds weer relevant te bedienen en heeft daarvoor de Customer Journey als uitgangspunt genomen. Hoe helpt het Customer Journey-project bij de verandering binnen hollandsnieuwe? Hoe worden de diverse disciplines hierin meegenomen? Hoe is de klant de inspiratiebron voor nieuwe initiatieven en wat betekent dit voor de medewerkers op de vloer?

Over de sprekers

Sarah Baart- Manager Customer Care & Customer Experience bij hollandsnieuwe

Sarah is eindverantwoordelijk voor de Customer Experience en als zodanig één van de drijvende krachten achter het Customer Journey-programma. Door jarenlange ervaring als Service en Customer Experience-professional weet zij als geen ander welke rol klantbeleving speelt bij het boeken van duurzame resultaten.

 

 

Kris Konrad TOTE-M

 

Kris Konrad – Senior Consultant bij TOTE-M

Kris richt zich als senior consultant van TOTE-M dagelijks op het optimaliseren van klantinteracties en klantbeleving. Hij wordt gedreven door de missie om met zijn klanten Waardevolle Ontmoetingen te borgen en loyale klanten te creëren. Kris werkt al jaren met hart en ziel aan de verbetering van de klantbeleving bij een diversiteit aan bedrijven.