Clinic – Yarden: de meest emotionele klantreis ooit

12-05-2017

Op 12 mei heeft Yarden een exclusief kijkje achter de schermen gegeven. In een duo-presentatie heeft Yarden deelnemers meegenomen in hoe dag in, dag uit gewerkt word aan een merk-waardige, persoonlijkere, helpende en inspirerende klantervaring.

Hoe HIP kan een uitvaartorganisatie zijn? Ron Bavelaar (directievoorzitter Yarden) en Patricia Hoetelmans (senior consultant TOTE-M) hebben deelnemers meegenomen in de Yarden reis naar een organisatie die klanten nog waardevoller van dienst is en een nog sterker merk neerzet. Deelnemers hebben ervaren hoe Yarden persona’s en de klantreis van papier af heeft gekregen en hoe ze samen met TOTE-M een programma op heeft gezet om de intrinsieke motivatie van de ruim duizend Yardeniers te ontwikkelen. Beleef hoe consequent werken vanuit een heldere missie en bouwen aan de merkwaarden Helpend, Inspirerend en Persoonlijker (HIP) van Yarden dé toonaangevende uitvaartorganisatie maakt.

Heb je al een voorproefje tijdens de presentatie op het Marketing & Insights Event (MIE) gekregen? Tijdens deze Clinic gaan we meer de diepte in en kunnen we u de aanpak en implementatie uitvoeriger laten ervaren.

Door wie?

Ron Bavelaar is directievoorzitter bij Yarden. Ron richt zich onder meer op de strategie-ontwikkeling van Yarden. Hiervoor was hij ruim 20 jaar werkzaam voor Normad & Blend Communicatie, een Amsterdams reclamebureau waar hij 15 jaar de functie van algemeen directeur bekleedde.

Patricia Hoetelmans is Senior Consultant bij TOTE-M. Vanuit TOTE-Ms missie om waardevolle ontmoetingen te creëren is zij actief om de relatie tussen opdrachtgevers en hun klanten te doen bloeien.

Aanmelden

Aanmelden is niet meer mogelijk omdat het event al heeft plaatsgevonden.

Meer info vind je op de website van Beeckestijn Business School. Daar kan je je ook inschrijven voor andere clinics.

Eerder presenteerden Patricia en Ron deze clinic (in afgeslankte vorm) op het MIE2017. Hieronder zie je een preview die voor deze sessie is gemaakt.