CRM in one day: Breng een Customer Journey tot leven bij medewerkers en management

21-09-2017

Op 21 september was TOTE-M aanwezig op het event CRM in one day. Kees Kerkvliet (managing director) heeft de aanwezigen meegenomen op (klant)reis en vertelt hoe je een Customer Journey tot leven krijgt bij medewerkers en management. In de workshop stonden 3 praktijkcases centraal staan. 

Breng een Customer Journey tot leven bij medewerkers en management

Customer Journeys zijn hot! Elk zichzelf respecterend bedrijf is dan ook bezig om de Customer Journey in kaart te brengen. Bij veel bedrijven pronken de Journey Maps dan ook als (stille) getuigen hiervan aan de muur. Maar met het op papier zetten van de Customer Journey is er nog geen enkele, voor de klant merkbare verbetering in de klantbeleving gerealiseerd. 

Veel bedrijven worstelen dan ook met het probleem om de Customer Journey van de muur af te krijgen en betekenis te geven bij management en medewerkers. Hoe vertaal je Journey inzichten naar de vloer en zet je de organisatie ‘aan’ op de klant zodat deze hiervan een verbeterde beleving gaat waarnemen? 

Aan de hand van diverse werkvormen en praktijkvoorbeelden word je in deze workshop geïnspireerd over hoe je de Customer Journey effectief van papier krijgt!

5 redenen waarom jij CRM in one day niet mocht missen:

  • Internationale en nationale topsprekers
  • Meer dan 20 cases 
  • Digitale “goodiebag” met rapporten, presentaties en andere relevante whitepapers
  • Het grootste customer experience event en netwerken met meer dan 350 collega’s
  • Veel how-to-tips die je meteen kunt toepassen

Kon je er niet bij zijn, maar wil je wel weten hoe je een Customer Journey tot leven krijgt bij medewerkers en management? Neem dan contact op met ons via nl.info@tote-m.nl of 020-4207780.